Manager / ondernemer horeca

Herberg de Aelderstroom Stage gastheer/gastvrouw binnen een bedrijf waar gasten nog écht in de watten worden gelegd ( Vermelding Lekker500 in Drenthe)

Zie jij een toekomst in het hogere segment van onze gastvrijheidsbranche al helemaal voor je en ben je leergierig aangelegd? Heb je kwaliteit hoog in het vaandel en vind je het leuk om in een inspirerende omgeving te werken? Dan drinken we graag een kop koffie met je. DIT GA JE DOEN: • Onze gasten in de watten leggen; • Aannemen van reserveringen, opdekken van tafels en verzorgen van een goede mise en place; • Warm verwelkomen van de gasten en hen naar de tafels begeleiden, opnemen en serveren van de drankjes en/of gerechten; • Het verrichten van tafelbereidingen; • Je stelt je dienstbaar op en probeert te allen tijde de verwachtingen van onze gasten te overtreffen; • Je straalt rust, zelfvertrouwen en plezier uit in je werk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als een gast tevreden vertrekt, dan pas ben jij ook tevreden. Je bent een echte gastheer of gastvrouw en jij hebt een enorme passie voor de horeca. Je stelt gasten op hun gemak, je laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Gastvrijheid, enthousiasme en servicegerichtheid liggen in je aard en vriendelijkheid zit in jouw natuur. Je loopt over van de energie en vindt het heerlijk om met collega’s te werken die voor hetzelfde gaan als jij: tevreden gasten! De volgende eigenschappen en ervaringen verwachten wij van jou: • Je bent representatief; • Je bent een teamspeler; • Je communiceert op een goede en prettige manier met onze gasten.

Wat biedt het bedrijf?

DIT BIEDEN WIJ - Coaching en training vanuit de leermeester en de eigenaren; - Een prettige en inspirerende werkomgeving; - Passende vergoeding conform de Horeca CAO; - Mogelijkheden om ervaring op te doen binnen de verschillende disciplines die wij bieden. Zoals jij zorgt voor onze gasten, zorgen wij voor jou.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder