Restaria de Patrijs Restaria de Patrijs Zwijndrecht is op zoek naar enthousiaste en leergierige Horecatoppers in opleiding.
Als leerling werk je mee in ons bedrijf. Als leerling voer je alle voorkomende taken uit. Eerst onder begeleiding van een leermeester en later zelfstandig. Naast patat, snack en ijs verkoopt Restaria de Patrijs ook heerlijke belegde broodjes, salades en maaltijden. Naast een afhaalgedeelte heeft Restaria de Patrijs een restaurant gedeelte en in de zomer een groot terras met ongeveer 80 zitplaatsen waar eten en drinken aan tafel geserveerd wordt. Kortom je stage/leerplaats is een afwisselende baan en elke dag is anders!
Naar wie zijn wij op zoek?
We verwachten het volgende van onze leerlingen/werknemers: - Sociaal; - Leergierig; - Flexibel; - Loyaal naar gasten en collega's.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden de leerlingen/werknemers het volgende: - Gevarieerd werk; - Goede begeleiding in werk en opdrachten; - Een plaats in ons vaste team met collega's die al langer dan 20 jaar bij de Patrijs werken; - Salaris conform het horeca CAO.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat