Marketing & Communication Specialist

AHV International B.V. Een online marketing stage bij een jong snelgroeiend bedrijf! *stageperiode is in overleg*

Wij zoeken per direct een gezellige, zelfstandige en flexibele meewerk stagiair voor de afdeling Marketing en Communicatie! *Stageperiode is in overleg* AHV is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf in de agrarische sector. Wij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen én realiseren van slimme en innovatieve oplossingen. Centraal hierin staat het samenwerken aan diergezondheid in het belang van dier, veehouder en samenleving. Leer alles over on- en offline marketing in de agrarische sector, verbreed je eigen netwerk en horizon tijdens deze stage! Binnen je rol zal je zowel online als offline marketingactiviteiten oppakken. Vanwege onze toenemende bekendheid onder de veehouders zullen er de komende jaren nog meer events, studieavonden en open dagen georganiseerd worden. Op online gebied is het voor jou de uitdaging om de juiste boodschap op het juiste moment op de juiste plek te krijgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een goede beheersing Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift); Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden; Je hebt kennis van de trends in onze sector en in de creatieve wereld of wil je hier graag in verdiepen; Gestructureerd, creatief en oplossingsgerichte houding; Intrinsiek gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen tot specialist, leergierig van aard; Proactief, creatief en zowel zelfstandig als een teamplayer.

Wat biedt het bedrijf?

Een uitdagende stage met verantwoordelijkheid en volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling; Een open en informele werksfeer met korte lijnen; Een jong team met leuke collega’s die enorm gemotiveerd zijn; Een stagevergoeding en gezamenlijke lunchruimte; Goede begeleiding, invulling stagecompetenties (in overleg) en voldoende ruimte om aan stageverslag(en) te werken.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder