Gastheer / -vrouw

Bistro de Stadshoeve Wil jij je écht ontwikkelen? Wij bieden je ruimte om jezelf en je capaciteiten te leren kennen en te ontwikkelen!

Wij staan bekend als kleinschalige Bistro waarin we werken met veelal biologische producten en lokaal geproduceerd. Wij kopen basisproducten in die we zelf verder op bereiden. Een student heeft bij ons daarom ook de mogelijkheid om veel ervaring op te doen in het door ontwikkelen van een grondstof tot een gerecht. De lijntjes met de chef-kok, andere collega's en gast is kort waardoor de student directe feedback krijgt en hiermee snel zijn vaardigheden kan verbeteren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Afhankelijk van het leerjaar waar de student zich in bevindt verwachten we een bepaalde mate van zelfstandigheid, creativiteit en oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Als klein leerbedrijf bieden we een vertrouwde omgeving met direct contact met alle collega's. Een goede Werk/privé balans vinden we erg belangrijk. Je zult bij ons dan ook geen 50 uur in de week of meer draaien. Aangezien we een groeiend bedrijf zijn behoort de kans op een aanstelling zeker tot de mogelijkheden. Bij ons krijg je veel ruimte om met je passie aan de slag te gaan en jezelf verder te ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder