Bistro de Zoete Inval Ben jij beginnend horecaondernemer met leidinggevende kwaliteiten die zorgt voor een heerlijk service? Kom dan bij ons!
Na een inwerk periode waarin je het bedrijf leert kennen. kijken we waar je op dat moment in je opleiding zit. We gaan je bijbrengen hoe het restauratieve proces bij De Zoete Inval verlooopt. Van aanname tot vertrek, waarin een hoge mate van gastvrijheid met overzicht wordt gecombineerd. We gaan op de achtergrond de processen doornemen zoals wat er allemaal nodig is om een bedrijf te runnen. Hoe ga je leiding geven aan personeel, en wat is jouw rol in een goed lopend bedrijf.
Naar wie zijn wij op zoek?
Voor de niveau 4 opleidingen vragen wij een comminicatief vaardige student. 1 die werk ziet en problemen in oplossingen weet om te zetten. Het is het uitgangspunt om als leidinggevende te leren zien wat er gebeurt op de vloer, hierop positief te sturen en te leren evalueren met jouw leidinggevende.
Wat biedt het bedrijf?
De student creeert uiteraard zijn eigen mogelijkheden. Samen met de student zal er tijd zijn om opdrachten en werk volgens de voorschriften te doen. Daarnaast worden er altijd een aantal momenten gekozen om buiten de deur ook leveranciers te bezoeken. Afhankelijk van groei wordt er elke keer een grotere verantwoordelijkheid gegund aan de leerling, waardoor men op eigen moment eigen groei kan realiseren. Wanneer een mooi traject is bewandeld hebben wij altijd plek voor een goede nieuwe medewerker. Of de wens nu oproep of vast is zal op dat moment besproken worden. Daarnaast is er bij ons altijd mogelijkheid om je te ontwikkelen. In cursus, in ervaring, in uren. Eigenlijk is in overleg alles mogelijk.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan