Mediavormgever

Deltion College - Media Service Punt (MSP) Studio zoekt creatieve krachtpatsers!

Werken aan échte opdrachten voor échte opdrachtgevers?!? Ons motto: alles wordt gebruikt en als het nog niet goed genoeg is, zorgen we er samen voor dat dit het wel wordt! Je komt te werken in een studio met 3 stagiaires en één begeleider. Door de korte onderlinge lijntjes kunnen we samen snel schakelen. Binnen Studio MSP werk je aan verschillende opdrachten: Huisstijl Deltion College (flyers, folders, infograpics, boekjes, posters, opmaak voor schermen, enz.). Leerbedrijven: deze hebben vaak een eigen huisstijl. Je ontwerpt dan bijvoorbeeld menukaarten voor een Deltion restaurant of onze Beauty, Body & Care afdeling. - Is er een sfeerfoto nodig en niets te vinden in de fotostock? Dan zetten we de fotostudio klaar en gaan we het product zelf fotograferen (en bewerken). Het komt ook voor dat collega's logo's nodig hebben. Dan zetten we een Pitch uit: briefing van de klant; schetsfase; finetuningen uiteindelijk mag je het live presenteren aan de klant, hoe cool is dat!!

Naar wie zijn wij op zoek?

Basisvaardigheden Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop. Een harde werker met oog voor detail. Interesse in commerciële vormgeving. Enthousiast zijn in het leggen van (zakelijke) contacten Teamspirit en een vlotte babbel!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn Deltion! Mbo-onderwijs van hoge kwaliteit, dát maak je samen. Net als een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Daar werken we hard aan bij Deltion. Met elkaar bouwen we aan onderwijs waar studenten – jong en oud – en medewerkers kunnen groeien en ontwikkelen. Op een manier die bij ze past, dat staat voorop. Bij Studio MSP heerst een gezellige en persoonlijke sfeer. Je hebt veel contact met de klant. Bij Studio MSP is er tijd voor jou als stagia(i)r(e). Alle vragen kunnen gesteld worden en domme vragen kennen we niet!

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder