Allround Assistant Business Services

Kadaster, regio Zwolle Gezocht! Stagiair Assistent Business Services

Je komt terecht in het team van Grens en Meting, het team behandelt orders en offertes van particuliere klanten. De orders en offertes gaan over grensreconstructies en splitsingen. Hierbij kun je denken aan klanten die de kadastrale grens in de achtertuin opnieuw zichtbaar willen maken. Vervolgens laat één van onze landmeters, met behulp van meetgegevens, zien waar de daadwerkelijke grens ligt van de klant en de buren. Jij ondersteunt in het administratieve proces. Je helpt je collega’s met het verwerken van orders en offertes in de systemen. Naast een correcte verwerking heb je (soms) contact met de klant. Je neemt contact op met de klant wanneer je informatie mist en vervolgens verwerk je de juiste gegevens op de juiste plek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een relevante opleiding op mbo- niveau zoals Allround Business Services, Office Management, Economie & Administratie of een andere opleiding die aansluit op deze stage. Je bent communicatief vaardig (in woord en geschrift), je kunt goed samenwerken en bent servicegericht. Je werkt geordend en heel nauwkeurig. Bij voorkeur ben je vanaf 1 september 2024 beschikbaar.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt terecht binnen een prettige werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om vragen te stellen. Bij ons krijg je de mogelijkheid om jouw talenten te ontwikkelen. Ook bieden we:   goede begeleiding tijdens de stage. Jouw stagebegeleider kent het vak goed, begeleidt jou vakinhoudelijk en helpt je groeien.   een laptop die je tijdens je stage kunt gebruiken.  hybride werken, werken vanuit huis wordt gecombineerd met werken op kantoor op onze locatie in Zwolle. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. meer dan 250 trainingen in onze eigen digitale leeromgeving. Zo kun je elke dag een beetje beter worden. een stagevergoeding van €565,- (o.b.v. een 36-urige stageweek).   interactieve en leuke studentensessies voor alle stagiairs.  

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder