Acteur

Michel van 't Ende Producties Stagiair(e)s gezocht voor Show & Entertainment team van Themaparken en Evenementen

Van ’t Ende Producties is op zoek naar nieuw talent. Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek in live-entertainment met fantastische collega’s op unieke locaties? Ons team van toptalenten creëert onvergetelijke shows & live-entertainment in theaters, themaparken, vakantieparken, recreatiebedrijven en op evenementen. Ben jij klaar voor een inspirerende mbo- of hbo-stage? Dan zijn wij op zoek naar jou! Beleef de leukste tijd van je leven bij Van ’t Ende Producties. Over Van ‘t Ende Producties Bij Van ‘t Ende Producties noemen we onszelf dé entertainment en belevenis expert van Nederland! Dagelijks zijn we bezig met het creëren van unieke geluksmomenten in de vorm van live-entertainment en creatieve producties. Deze belofte van geluk ontstaat uit een gezamenlijke passie met vakexperts die één gemeenschappelijk doel nastreven: het creëren van totaalbelevenissen die zowel vermaken, inspireren als verwonderen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je kunt een rol spelen volgens een script en vindt het daarnaast leuk om te improviseren. - Je kunt eventueel zingen of goed bewegen of staat open om hierin te groeien. - Je hebt een positieve en flexibele houding en barst je van de energie om te beginnen! - Je voert meerdere shows of acts per dag zelfstandig op, soms inclusief kleinschalige technische bediening van effecten. - Je bent dol op (familie)entertainment. - Je bent beschikbaar in het weekend, vakanties en feestdagen.

Wat biedt het bedrijf?

- Wij bieden een unieke werkplek in fantastische theaters, themaparken, vakantieparken, recreatiebedrijven en op evenementen door heel Nederland. - Workshops om je spel-, dans- en zangtalent verder te ontwikkelen. - Een fantastisch entertainment team waar je enthousiaste collega’s en vrienden voor het leven ontmoet. - Een stagevergoeding. - Gezellige personeelsfeestjes en borrels. - En natuurlijk, gegarandeerd veel werkplezier! Interesse in deze stageplek? Claim jou stageplek nu en stuur je cv, foto en motivatiebrief naar Donna Bisschop via coordinator@michelvantende.nl

Wat ga je leren?

  • Positioneert zich als professional in het werkveld
  • B1-K1-W1 Profileert zichzelf in de markt
  • B1-K1-W2 Ontwikkelt en onderhoudt een professioneel netwerk
  • B1-K1-W3 Organiseert zijn ondernemerschap
  • Acteert in een professionele theater of filmproductie
  • P1-K1-W1 Zorgt voor een optimale conditie
  • P1-K1-W2 Onderhoudt en traint acteervaardigheden
  • P1-K1-W3 Ontwikkelt materiaal voor de dramatische context van de voorstelling of film
  • P1-K1-W4 Werkt onder leiding van een regisseur
  • P1-K1-W5 Speelt in de theater- of filmproductie

Video Link

lees verder