Zelfstandig werkend kok

Nerbo Een stageplek in de tofste wijnbar van Zwolle.

Als student werk je direct samen met de chef en krijg je te maken met alle facetten van de keuken, van voorbereiding tot eindproduct. In onze wijnbar werken we in een klein team uiterst gastgericht. Van onze collega's verwachten wij dat zij kunnen multitasken, energiek en vrolijk zijn, goede contactuele eigenschappen bezitten (je serveert zelf ook gerechten uit aan tafel), creatief zijn, echte teamspelers zijn en alles uit de kast halen om onze gasten de avond van hun leven te bezorgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt oog voor detail, je ziet er altijd verzorgd uit en bent creatief.

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij helemaal op je plek bij Nerbo? Dan leren we je graag alle ins & outs van het werken in een horecabedrijf en dragen we graag onze passie op je over, zodat ook jij in de toekomst in staat zult zijn het onderscheid te maken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder