Marketing & Communication Specialist

Onlino B.V. Stage bij Popi.nl: De springplank naar jouw marketingcarrière!

Op welke afdeling ga je werken? Je werkt voornamelijk op de marketing- en salesafdeling, waar je nauw samenwerkt met onze marketingmanager en salesspecialist. Dit betekent dat je een breed scala aan taken oppakt die essentieel zijn voor de groei en het succes van ons platform. Wat ga je doen? Groei van het aanbod: Je helpt actief mee met het uitbreiden van ons netwerk door nieuwe adverteerders en website-eigenaren aan te trekken en te onboarden. Adverteerdersbeheer: Je onderhoudt contact met bestaande adverteerders, zorgt voor een vlotte communicatie en helpt bij het oplossen van eventuele problemen. Bedrijfscommunicatie: Je creëert en beheert nieuwsbrieven, social media posts en andere communicatie-uitingen om Popi.nl te promoten en ons bereik te vergroten. Marketingcampagnes: Je assisteert bij het opzetten en uitvoeren van marketingcampagnes, analyseert de resultaten en stelt verbeteringen voor.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat ga je doen? Groeien van ons netwerk door nieuwe adverteerders en website-eigenaren aan te trekken. Contact onderhouden met bestaande adverteerders. Creëren en beheren van nieuwsbrieven, social media posts en andere communicatie-uitingen. Assisteren bij marketingcampagnes en analyseren van resultaten. Schrijven en redigeren van content voor onze blogsites. Wat ga je leren? Communicatievaardigheden en netwerkbeheer. Marketingstrategieën en gebruik van analysetools. SEO-technieken en doelgroepgerichte contentcreatie. Wie ben jij? Proactief en leergierig. Goede communicatieve vaardigheden. Interesse in marketing, sales en communicatie

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? Bij Popi.nl krijg je meer dan alleen een stageplek; je krijgt een inspirerende en plezierige werkervaring. Dit kun je verwachten: Stagevergoeding: €400 per maand. Leuk team: Werk samen met jonge, enthousiaste collega's. Vrijmibo's: Geniet van gezellige vrijdagmiddagborrels. Terrasjes bij mooi weer: Wij nemen regelmatig de tijd om van het zonnetje te genieten. Lunch geregeld: Elke dag een lekkere lunch, zonder extra kosten. Balans studie en werk: School gaat voor, dus je krijgt voldoende tijd voor je opdrachten. Teamuitjes: 1 tot 2 leuke teamuitjes tijdens je stageperiode. Moderne werkplek: Zit-sta bureau en een werkplek met 2 schermen voor optimaal comfort. Kom bij ons gezellige team en ontwikkel je vaardigheden in een inspirerende omgeving! Solliciteer nu en maak deel uit van Popi.nl!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder