Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Sushipoint Zwolle Unieke stageplaats in het leukste sushirestaurant van Zwolle

Bij binnenkomst om 13.00 uur kleed je je om in je werkkleding. Vervolgens begin je met een grondige handwas en ontsmetting, waarna je handschoenen en een haarnet aantrekt. Daarna leg je alle benodigde gereedschappen klaar, zoals snijplanken, messen, sushi-matjes en gastronormbakken, en ontsmet je deze ook. Na de voorbereiding van de werkplek start je met de dagelijkse voorbereidingen: je kookt de rijst en maakt groenten schoon en snijdt deze, terwijl de sushichef de vis fileert. Zodra de rijst en de vis gereed zijn, begin je met het voorbereiden van de sushirollen voor de dag. Vanaf 17.00 uur begint de bezorgservice, wat zorgt voor een toename in drukte. Na de piekuren zorg je ervoor dat alles wordt opgeruimd, op de juiste manier wordt opgeborgen en gelabeld, en dat de werkplekken grondig worden schoongemaakt. Deze rol vereist een goede samenwerking met het team en een focus op hygiene en efficiency.

Naar wie zijn wij op zoek?

In deze functie is oog voor detail van essentieel belang, vooral gezien het feit dat je verantwoordelijk bent voor het bereiden van voedsel voor onze klanten. Het is cruciaal dat elk gerecht voldoet aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne, kwaliteit en presentatie. Een hoge mate van persoonlijke en professionele hygiëne is noodzakelijk, aangezien dit bijdraagt aan de algehele voedselveiligheid en klanttevredenheid. We zoeken iemand die zich bewust is van deze verantwoordelijkheden en in staat is om deze standaarden consequent na te leven. Daarnaast is het belangrijk dat je gedurende lange perioden (behalve tijdens pauzes) zonder telefoon kunt werken. Dit bevordert de focus en efficiëntie in de keuken, wat nodig is in een drukke werkomgeving. De technische vaardigheden die nodig zijn voor deze rol zijn aan te leren; echter, de juiste mindset en het besef van de impact van je werk op de klant zijn onmisbaar. Als je deze kwaliteiten bezit, ben je van harte welkom in ons team!

Wat biedt het bedrijf?

Sushipoint hecht grote waarde aan hygiëne, kwaliteit en service. Bij ons krijg je de kans om niet alleen de kunst van het maken van de heerlijkste sushi te leren, maar ook om inzicht te krijgen in de voorbereiding, schoonmaak en hygiëneprocessen, evenals het werken met hoogwaardige ingrediënten. Wij bieden een professionele en gezellige werkomgeving, waarin teamwork en inzet centraal staan. Als afhaal- en bezorgservice onderscheiden wij ons van traditionele restaurants, maar streven we ernaar om onze klanten de ervaring te bieden van 'thuis uit eten'. Tijdens je stage doe je waardevolle ervaring op met HACCP-protocollen, leer je omgaan met kwaliteitsproducten en ontwikkel je klantgerichte vaardigheden. Je wordt begeleid door de shopmanager van Sushipoint en een ervaren sushi chef, die je ondersteunen in je groei en ontwikkeling binnen ons team.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder