VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Tosec B.V. VMBO Boris: Met de juiste begeleiding ga jij het maken in de metaaltechniek bij Tosec!

Als leerling VMBO Boris ligt de wereld van de metaalindustrie nog helemaal voor je open. Je staat aan de basis van een belangrijke keuze wat je voor werk gaat doen, welke opleiding daar bij hoort en hoe je ervoor gaat zorgen dit voor elkaar te krijgen. Als je met de opleiding VMBO Boris bij Tosec komt werken, kom je op de plaatwerkafdeling te werken. Samen met jou en misschien ook wel je ouders/begeleiders en een begeleider vanuit het VMBO gaan we bekijken welke afdeling het beste bij jou past. We hebben 3 afdelingen op de plaatwerkerij: snijden, kanten en verspanen. Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt zorgen wij voor de juiste begeleiding. Je krijgt een buddy toegewezen die jou wegwijs maakt in het bedrijf. Waar zet je je fiets neer, wanneer houden we pauze of hoe laat eindigt de werkdag. Allemaal dingen waar wij jou mee op weg helpen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We stellen geen hoge eisen. Als jij open staat voor het combineren van leren en werken, vinden we daar een passende weg in. Op school leer je de theorie en bij ons breng je die in de praktijk. Heb je ergens moeite mee, dan helpen wij jou daarbij. Onze opleidingscoördinator is tijdens je opleiding(en) altijd jouw aanspreekpunt. We houden van duidelijkheid. I.v.m. veiligheid stellen we 1 eis en dat is dat je Nederlands spreekt. Het hoeft niet je moedertaal te zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Wat Tosec jou kan bieden: Bij Tosec werken we volgens de CAO Metaal en Techniek. Wel met extra’s. Zo kun je rekenen op: * een marktconform salaris of daarboven. * een 38-urige werkweek (eventueel verspreid over 4 dagen). * je eigen keuze t.a.v. (flexibele) werkuren: > dagdiensten (tussen 07:00 en 17:15) > avonduren (17:00 tot 01:00) > 2-ploegen (combinatie van dag- en avonddiensten) * overuren tegen een hoger tarief dan de CAO standaard. * een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. * 25 vakantiedagen. * reiskostenvergoeding. * vergoeding van relevante (vervolg)opleidingen. * ruime doorgroeimogelijkheden op basis van jouw wensen Maar misschien nog veel belangrijker voor jou: we bieden een fijne werksfeer, een gezellig team mensen waar je in komt te werken en geven de juiste begeleiding.

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder