Business Administration & Control Specialist

ZERO & Dance Inc. Ben jij van de vernieuwingen en wil je naast het afronden van je stage ook echt wat leren?! Bekijk dan deze plek eens!

Wat je bij ons kunt leren, uitvoeren en afronden is: Controleren en bewerken van: Inkoop, verkoop en bankboekingen + kasboek Verrichten van activiteiten voor debiteuren en crediteuren: Invoeren stamgegevens (nieuwe klanten), facturen controleren en opstellen, bewaken van betalingstermijnen en verrichten van vorderingen en controleren en inboeken van inkoopfacturen. Controleren en bewerken van kwantiteitenregistraties Beheren en controleren van urenregistratie, controleren en bewerken van diverse administraties voor meerdere bedrijven/organisaties en of projecten en kwantitatieve gegevens. Periode afsluiting en belastingaangifte Verrichten van boekingen in het memoriaal, voorbereiden van periodeafsluiting en aangifte omzetbelasting

Naar wie zijn wij op zoek?

Integer zijn (integriteit) - Nauwkeurig zijn - Analyseren- Telefonische conflicten durven aanpakken - Soms leidinggeven aan collega's- Mondeling uitdrukken (ABN) - Onafhankelijk zijn (Autonomie) Ondernemen (zakelijk inzicht) - Schriftelijk jezelf goed kunnen uitdrukken. Let op de bovenstaande competenties hoef je niet allemaal op dag 1 te beheersen, maar je herkent je in het profiel en bent bereid om hierin te groeien!

Wat biedt het bedrijf?

Bij ZERO vinden we het belangrijk om te werken aan een cultuur waarbij iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt. Binnen ZERO streven we naar maatwerk voor iedereen dus ook voor jou. Als stagebedrijf verwachten we niet het onmogelijke van je, maar dagen je wel degelijk uit jezelf steeds weer te overtreffen. Zo haal jij het meeste uit je stage, maar ook uit jezelf. Binnen ZERO werken we bewust aan de ‘ZERO-code’. We gaan voor: ZORG, Excellentie, Reflectie en Openheid Daarnaast hebben we als erkend leerbedrijf meer dan 50 studenten opgeleid en weten ondertussen wat studenten verlangen en nodig hebben. En als je aan het einde van je stage of school opzoek bent naar een baan, ben je niet de eerste zijn die een baan wordt aangeboden!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder