De Arend Jouw Smaakmakers avontuur begint hier
Ben jij een ambitieuze leerling met een passie voor gastvrijheid? Dan is De Arend dé plek waar jij jouw talenten kunt ontwikkelen! Wij zoeken een enthousiaste stagiair die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en zich verder wil ontwikkelen tot een topmanager in de horeca. Of je nu verantwoordelijk bent voor de catering op locatie, een bruiloft in onze gasterij begeleidt, of het restaurant aanstuurt, bij De Arend krijg je de kans om een breed scala aan ervaring op te doen. Je leert niet alleen hoe je gasten verwelkomt, maar ook hoe je een horecagelegenheid effectief runt. Bij ons krijg je de tools en ervaring om je leiderschap en managementvaardigheden te versterken. Ben jij klaar om je talenten te laten zien en te groeien in de horeca? Kom dan bij ons leren en ontdek hoe veelzijdig het vak van horecaondernemer kan zijn!
Naar wie zijn wij op zoek?
Gastgerichtheid Teamspeler, want werken in de horeca betekent samen werken met collega's Stressbestendig Flexibiliteit Organisatie en planning Kennis van de horecasector Bereidheid om te leren
Wat biedt het bedrijf?
Als stagiaire krijg je bij ons de unieke kans om de volledige culinaire ervaring te ontdekken! Wij zijn een divers bedrijf waar veel ruimte is om te leren, jezelf te ontwikkelen en jouw talenten te laten groeien. Of je nu bezig bent met het coördineren van een evenement of het creëren van een onvergetelijke beleving voor onze gasten, bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om het vak in de praktijk te leren. We moedigen je aan om vragen te stellen, uitdagingen aan te gaan en jezelf uit te dagen om het beste uit jezelf te halen. Binnen ons hechte team werken we samen aan gezamenlijke successen en streven we naar groeimogelijkheden, zodat jij niet alleen je vaardigheden kunt verbeteren, maar ook een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons bedrijf. Bij ons krijg je de tools en ervaring die je nodig hebt om een zelfstandige gastheer/gastvrouw van topniveau te worden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten