Hotel Julien B.V.
- Naam Hotel Julien B.V.
- Leerbedrijf ID 100656600
- KvK naam Hotel Julien B.V.
- KvK nummer 69794421
- KvK vestigingsnummer 000038120739
- Bedrijfsindeling Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentieoorden
- Telefoon +31657592454
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 4
- Stage/bbl overeenkomsten 3
Organisatieprofiel
- Omschrijving In 2007 ben ik zelf afgestudeerd aan de NHTV (BUAS) in Breda, afstudeerrichting Hospitality & Conference Management. Ik ben begonnen als stagiaire bij NH Hotel Jaarbeursplein. Van daaruit ben ik doorgegroeid naar Desk Manager bij NH Waalwijk en Front Office Supervisor bij Novotel Schiedam. Ik ben altijd al ambitieus geweest en vind het leuk om anderen te motiveren en uit te dagen. Nu ruim 10 jaar verder, heb ik mijn eigen boetiek hotel en zijn er uitbreidingsplannen. Een kleinschalig hotel is zeer leerzaam, omdat jullie bij ons van alle facetten kennis op doen. Ontbijt, receptie, housekeeping aansturen, voorraadbeheer, legionellabeheer, administratie etc. Jullie worden meegenomen in het gehele proces en mogen ook extra taken toepassen. Wij staan altijd open voor ideeën die worden aangedragen en zullen dit ook aanmoedigen, welke tot een proactieve werkhouding leidt. En jullie leren bij ons vooruitdenken, strategisch denken, wat gebeurt er als we dit doen en wat zijn de gevolgen als we dit niet doen etc. Een bepaalde actie heeft bij een klein hotel veel meer consequenties dan in een groot hotel en dat is heel leerzaam. Wij hebben servicegerichtheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Wij staan hoog aangeschreven op de boekingssites. Dit is hard werken en ook dit wil ik graag aan jullie meegeven. De deur openhouden voor de gast, opstaan en naar het ontbijt lopen, zodra je de gast van de trap hoort komen, meelopen naar de parkeerplaats, helpen de koffer te dragen etc. Wat ook heel leuk is aan een klein hotel, is dat je de gasten echt leert kennen. Wij halen de gasten op van de parkeerplaats en maken dan al een praatje met de gasten. Wij weten wie er in het hotel slapen en wat ze leuk vinden om te doen. Je krijgt echt waardering van de gasten, waar je weer super veel energie uit haalt. Kortom: een leuk en trendy hotel, met leuke gasten waar de stagiaire enorm veel kan leren! En met zicht op een baan als allround hotelmedewerker en doorgroeimogelijkheden. The sky is the limit, zolang je er zelf naar toe werkt.
-
Organisatie kenmerken
- Internationalisation at home
Hotel Julien B.V.
- Naam Hotel Julien B.V.
- Leerbedrijf ID 100656600
- KvK naam Hotel Julien B.V.
- KvK nummer 69794421
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Sector: Toerisme en recreatie
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Realiseert commercieel aanbod (P4-K1)
- Promoot producten en diensten (P4-K1-W1)
- Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten (P4-K1-W2)
- Maakt een prijsberekening bij het aanbod (P4-K1-W3)
Geeft leiding (P4-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W1)
- Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers (P4-K2-W2)
- Voert formele gesprekken (P4-K2-W3)
Voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W1)
- Maakt een begrotingsvoorstel (P4-K3-W2)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure (Aqua & leisure executive) (93330)
- Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen) (93350)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (22184)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Frontofficemedewerker (Frontofficemanager) (94072)
- Frontofficemedewerker (Hoofd informatie) (94071)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive) (90681)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie) (90684)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive) (90688)
- Leidinggevende leisure & hospitality (25351)
- Leidinggevende travel & hospitality (25352)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive) (94130)
- Reizen (Manager verkoop reizen) (94100)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
Hotel Julien B.V.
- Naam Hotel Julien B.V.
- Leerbedrijf ID 100656600
- KvK naam Hotel Julien B.V.
- KvK nummer 69794421
Contactpersonen (2)
-
Erik Kiers Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Gastheer / -vrouwRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenGastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Manager / ondernemer horeca, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening, Assistent dienstverlening, Luchtvaartdienstverlener, Junior accountmanager, Facilitair leidinggevende
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Manager / ondernemer horeca, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening, Assistent dienstverlening, Luchtvaartdienstverlener, Junior accountmanager, Facilitair leidinggevende -
Tinette van de Lustgraaf Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Leidinggevende travel & hospitalityRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenLeidinggevende travel & hospitality, Manager / ondernemer horeca
Manager / ondernemer horeca