Manager / ondernemer horeca

Hotel Julien B.V. Manager/ ondernemer horeca (HOM)

HOM, Manager/ ondernemer horeca Opleidingsniveau: mbo-niveau 4 Leerjaar: 1 tot 4 Hotel Julien is een boetiekhotel met 10 kamers. De stage is zeer leerzaam, omdat je bij ons van alle facetten kennis op zal doen. Ontbijt, receptie, housekeeping aansturen, voorraadbeheer, legionellabeheer, administratie, koffiebar etc. Je zal worden meegenomen in het gehele proces en er mogen ook extra taken uitgevoerd worden. Wij staan altijd open voor ideeën die worden aangedragen en zullen dit ook aanmoedigen. Wij hebben servicegerichtheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Wat ook heel leuk is aan een klein hotel, is dat je de gasten echt leert kennen. Wij halen de gasten op van de parkeerplaats en maken dan al een praatje met de gasten. Wij weten wie er in het hotel slapen en wat ze leuk vinden om te doen. Je krijgt echt waardering van de gasten, waar je super veel energie uit haalt. Kortom: een leuk en trendy hotel, met leuke gasten waar je enorm veel kan leren

Naar wie zijn wij op zoek?

-kennis van de hotellerie branche -heeft gastvrijheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan -goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift -ervaring met werken in de horeca bijv. tijdens een vakantiebaan, bijbaan of tijdens een MBO-opleiding -proactief en een hands-on-mentaliteit -goede verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken -heeft een enthousiaste en open uitstraling en is leergierig.

Wat biedt het bedrijf?

-leuke en gezellige werkomgeving -doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder