Pilkington`s Aankomend Restaurant Manager
Wat vind je ervan: alles leren in een horecabedrijf wat al ruim 30 jaar een succes is en met een super grote naamsbekendheid? Bij Pilkington's begint de dag om 9.15u met kopje koffie met je collega's. Aansluitend ga je het restaurant - en bij bij mooi weer de binnentuin - in orde maken. Om 10.00 uur begint de dag. We serveren elke dag ontbijt, lunch en High Tea. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond draaien we diner. Je draait mee in de bediening en naar verloop van tijd laat je zien dat je meer kan, je ondersteunt dan de bedrijfsleider in verschillende taken: Je krijgt de kans om - onder begeleiding - het restaurant zelf te runnen. Je helpt het rooster maken, dagplanningen maken, bestellingen plaatsen en openen- en sluiten van het restaurant. Heb je interesse in de backoffice kant? Of vind je marketing- en social media leuk? Dan kun je ook daar meekijken en je bijdrage leveren!
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben je gastvrij, enthousiast, flexibel, teamplayer, collegiaal, gemotiveerd, neem je je werk serieus, kun je snel schakelen en op tempo werken en zoek je naar een bedrijf waar je kunt groeien: dan neem snel contact op!
Wat biedt het bedrijf?
Fijne werkplek, ruimte voor je creativiteit en ideeën. De kans om alles te leren in een bedrijf wat al 30 jaar succesvol is. Kans op vaste aanstelling, minimaal 1 dag vrij in het weekend, maaltijden worden verzorgd, 2x per jaar bedrijfsuitje, hecht team! Je krijgt uiteraard een vergoeding voor je werkzaamheden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan