Inspiration Point BV
- Naam Inspiration Point BV
- Leerbedrijf ID 100168578
- KvK naam Inspiration Point B.V.
- KvK nummer 17058136
- KvK vestigingsnummer 000016590481
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31402110679
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 4
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Dinner Theater Inspiration Point presenteert al meer dan 20 jaar jaarlijks een nieuwe productie met zang, dans, cabaret en interactief theater. Het Dinner Theater is een eigen concept dat na 20 jaar nog steeds volle zalen trekt. De culinaire omlijsting komt uit eigen keuken waar een zeer gemotiveerd team werkt met dagverse producten. In de bediening en achter de bar staat een enthousiaste crew paraat om de gasten op hun wenken te bedienen. Inspiration Point is 32 jaar geleden in Eindhoven gestart door artistieke en culinaire duizendpoot Els Kool die inmiddels de zakelijke scepter heeft overgedragen aan dochter Jolie. Naast de voorstellingen 4 tot 5 keer per week leent Inspiration Point zich ook voor feesten, recepties en bedrijfsevenementen.
- Informatie Leren & Werken In de keuken staan twee leermeesters en oude rotten in het vaak klaar om de kneepjes van het vak bij te brengen aan energieke en creatieve leerling koks. Het koksvak kan zwaar zijn maar in onze keuken is er ook plaats voor humor en eigen initiatief. Els en Madelein staan al vanaf jonge leeftijd in de keuken en vinden het een uitdaging om jonge mensen te motiveren en stimuleren. In de zaal zijn het eigenaresse Jolie en bedrijfsleider Marlène die het barpersoneel en de de gastheren en gastvrouwen aansturen. Bij Inspiration Point ligt het tempo hoog en staat een gulle lach centraal. Ook horeca is theater. Het 'sjouwteam' moet naadloss aansluiten op het 'showteam'. Tijdens een voorstelling wordt iedereen ingezet om het de gasten naar de zin te maken. Het kantoor moet lopen als een geoliede machine. Wie geinteresseerd is in het functioneren van de afdeling reserveringen en alles wat daarbij komt kijken kan hier zeker aan de slag. Zangers, dansers, acrobaten en acteurs kunnen hier het theatervak van een andere kant bekijken. Interactief theater betekent dat men naast het zingen en dansen ook in de zaal tussen de gasten zorgt voor de nodige hilariteit en/of ontroering. Achter de coulissen wachten op 'jouw' nummer is er niet bij. Dit betekent dat je na een leerperiode gewend bent om heel dicht bij het publiek te staan waardoor podiumvrees tot het verleden gaat horen. Wij hebben stagiairs gehad op alle posities (keuken, horeca, showteam en kantoor) en zijn van mening dat de juiste persoon hier enorm veel kan leren. Wij bieden een warme, veilige en vooral ook leuke werkplek. Is het hard werken? Jazeker. Maar zelfs na een korte stage heb je hier al meer ruggegraat gekweekt dan bij veel bedrijven. Wij nemen het begeleiden van een stagiar zeer serieus.
- Informatie Student Inspiration Point staat open voor een samenwerking met alle scholen. Wij vinden een goede begeleiding wel belangrijk, zowel van uit het opleidingsinstituut als vanuit ons als leerbedrijf.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Inspiration Point BV
- Naam Inspiration Point BV
- Leerbedrijf ID 100168578
- KvK naam Inspiration Point B.V.
- KvK nummer 17058136
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Inspiration Point BV
- Naam Inspiration Point BV
- Leerbedrijf ID 100168578
- KvK naam Inspiration Point B.V.
- KvK nummer 17058136
Contactpersonen (2)
-
Jolie Kool Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Els Kool-Coolen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Musicalperformer, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw
Musicalperformer, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw