Kok

Inspiration Point BV Wij zoeken een gepassioneerde keukenhulp/kok voor culinaire omlijsting dinnershow

De student/werknemer gaat meewerken aan de buffetten die bij elke dinnershow gepresenteerd worden. Overdag houdt dat in: mise en place voorbereiden voor de koude keuken. De chef kok assisteren in de warme keuken. Schalen en salades opmaken. In de avond bestaan de werkzaamheden uit de uitgifte van de warme gerechten voor het buffet. Schalen en gerechten bijvullen op het buffet. Uiteraard horen ook het schoonhouden van de keuken en een stukje voorraadbeheer bij de taken. Je kunt een dag shift of een avond shift hebben. Soms een combinatie van middag en avond.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken gepassioneerde keukenfanaten die in een dynamische werkomgeving de kneepjes van het vak willen leren. De combinatie van horeca en theater binnen het bedrijf zorgt voor een werksfeer die nergens te vinden is. Een hecht team zorgt voor een warme werkomgeving. De leermeesters van Inspiration Point zijn mensen die enorm graag hun kennis overdragen. De student/werknemer moet leergierig zijn en een gezonde werk ethiek hebben. Basisvaardigheden zoals snijtechnieken en kennis van hygiƫne en voeding zijn gewenst.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een warme en artistieke werkomgeving waar een leerling snel kan groeien. Onze bezielde leermeesters delen graag hun liefde voor koken en hun vaardigheden met gemotiveerde leerlingen. Het is altijd druk dus er is werk genoeg. Alle medewerkers hebben een flexibele instelling en springen b ij waar het nodig is- dit zorgt voor een prettige werksfeer. Met vier tot vijf dinnershows per week is er volop bedrijvigheid.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder