Zelfstandig werkend kok

Inspiration Point BV Energieke en creatieve koks gezocht voor het leukste theater van Nederland!

De toekomstige kok kan hier in een drukke en dynamische werkomgeving leren hoe een buffetkeuken functioneert. Met een geduldige chef kok aan het roer leer je alle facetten van het koksvak. Het belangrijkste is dat de passie voor koken wordt gestimuleerd. De leerling kok houdt zich bezig met het voorbereiden van een goede mise en place, het opsnijden van de ingrediƫnten, het opmaken van salades en buffetschalen. De leerling kok leert op de tijd te werken, onder druk te presteren en in teamverband te functioneren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken mensen met een passie voor koken en voor gasten tevreden stellen. Plezier in het vak staat voorop, vaardigheden zijn te leren. Uiteraard is het prettig als de student beschikt over de basiskennis en -technieken. Stressbestendigheid, leergierigheid en creativiteit zijn belangrijk. Zeker geen negen tot vijf mentaliteit en een gevoel voor humor zijn ook een pre.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leuke werkplek in een bruisend en dynamisch bedrijf dat al 40 jaar op passie en plezier draait. Onder twee ervaren leermeesters leer je de kneepjes van het vak. Je krijgt kans om je eigen talenten te ontplooien en elke dag het beste uit jezelf te halen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder