Kaap Noord B.V.
- Naam Kaap Noord B.V.
- Leerbedrijf ID 100443645
- KvK naam Kaap Noord B.V.
- KvK nummer 61061972
- KvK vestigingsnummer 000021133182
- Bedrijfsindeling Cafés
- Telefoon +31653881169
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 13
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Je vindt ons op het puntje van Texel, hier is Strandpaviljoen Kaap Noord gevestigd. Met uitzicht op buureiland Vlieland, de waddenzee en de steiger van Sil een van de mooiste locaties op het eiland. We zijn druk bezocht en hebben veel vaste gasten die we regelmatig terug zien. Bij strandpaviljoen Kaap Noord staat “je thuis voelen” voor zowel gasten, als voor jou, hoog op ons lijstje. Snelle ongedwongen service met een glimlach is waar wij voor staan. Bij ons geen formele setting, maar juist het huiskamer gevoel waarin ook jij je prettig voelt. Een gezellig, gemotiveerd team met de nodige humor om er zo iedere dag weer een feestje van te maken. Soms is het flink aanpakken, maar altijd met een lach en altijd samen. Afwisselend werk binnen een vaste structuur is wat jou stage-ervaring bij ons compleet maakt. Wij zijn jaarrond geopend voor zowel een kopje koffie, lunch, borrel en een diner. Onze gerechten zijn huisgemaakt en vers. Daarnaast zijn we gericht op duurzaamheid en het gebruik van zoveel mogelijk lokale producten. We hebben een erg diverse kaart met voor ieder wat wils, dus sluit goed aan op onze doelgroep, deze is namelijk ook erg breed. Wij worden blij van blije mensen, ons motto is niet voor niets: lach en de wereld lacht terug!
- Informatie Leren & Werken Wij zijn voor zowel gastheer/gastvrouw als (zelfstandig werkend) kok erkend leerbedrijf. Vol passie oefenen we ons vak uit en we maken graag anderen enthousiast over het gave werk wat wij doen. In de keuken staat een team wat blij wordt van mooie producten van goede kwaliteit en het liefst nog lokaal ook. In de bediening staat een enthousiast team wat er samen voor zorgt dat er een huiskamer gevoel ontstaat en onze gasten een fantastische ervaring krijgen in een relaxte sfeer. Het aller tofste naast ons vak vinden wij het laten groeien en ontwikkelen van onze medewerkers. Zowel op persoonlijk al professioneel vlak. We worden er echt blij van als we zien dat iemand dingen bij leert en zich ontwikkeld! Bij ons zul je dus gestimuleerd worden om het beste uit jezelf te halen en te groeien in je vak. Op dagelijkste basis ontvangen wij honderden gasten, het is dus van groot belang dat we goed georganiseerd zijn en duidelijk weten wat we moeten doen als team. Wij weten van elkaar precies wat we aan het doen zijn en we zijn dan ook een geoliede machine. Hier kan iedereen, zelf met horeca ervaring, wat van leren.
- Informatie Student Wij zijn jaar rond geopend voor lunch, borrel en diner. Wij mogen als strandpaviljoen het hele jaar blijven staan en zijn in de winter dus niet een periode gesloten in de zomermaanden staan we met een groter team en is het gezellig druk, op de echt drukke dagen staan we met een team van in totaal 25 personen op de werkvloer. in de wintermaanden hebben we meer de tijd om mooie nieuwe gerechten te bedenken en proberen. Er is een bushalte vlak naast het paviljoen en ook voldoende parkeergelegenheid voor, fiets, scooter en auto. Wij zijn goed bereikbaar via verharde wegen. Ook in de wintermaanden is er bij ons voldoen werk, je kunt dus ook een jaar rond stage bij ons lopen. Wanneer je niet over een slaapplek op Texel beschikt kunnen wij in overleg een accommodatie voor je regelen, dit is wel tegen betaling. Wij werken samen met de Texelacademie, maar ook de erkende opleidingen van het ROC. Daarnaast staan we ook open om met andere opleiders dan eerder genoemd samen te werken.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Kaap Noord B.V.
- Naam Kaap Noord B.V.
- Leerbedrijf ID 100443645
- KvK naam Kaap Noord B.V.
- KvK nummer 61061972
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 9-3-2017
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
niveau 2 / 9-3-2017
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 12-2-2024
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
niveau 3 / 26-4-2021
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
niveau 3 / 4-7-2017
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Kaap Noord B.V.
- Naam Kaap Noord B.V.
- Leerbedrijf ID 100443645
- KvK naam Kaap Noord B.V.
- KvK nummer 61061972
Contactpersonen (2)
-
Danny Goudsblom Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Mike Pellen Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok, Meewerkend horeca ondernemer
Zelfstandig werkend kok, Meewerkend horeca ondernemer