Kaap Noord B.V. Zelfstandig medewerker kok strandpaviljoen Kaap Noord TEXEL
Als zelfstandig werkend kok draai je mee in het keukenteam. Je maakt zelfstandig recepten van onze verse en veelal lokale producten. Bij ons geen (half)fabricaten, maar heerlijke zelfgemaakte gerechten. Wij zijn een druk bezocht paviljoen, alles draait bij ons om voorbereiding en communicatie. Ons keukenteam is goed op elkaar ingespeeld en wordt blij van drukke dagen waarbij er gezamenlijk gepresteerd wordt. Bij ons leer je om in een team van 10 collega's samen te werken, je leert je eigen verantwoording te nemen. Maar ook het klaar maken van gerechten na bestelling hoort bij je werkzaamheden, dus je zult ook leren om de verschillende parties in de keuken te gaan draaien. Wij maken alles vers af na bestelling. Naast het klaar maken van eten hoort ook het schoonmaken van de keuken, bij houden van de mise en place en door voorbereiding voor de volgende dag bij je werkzaamheden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Onze kernwaarden zijn: kwaliteit / service/ loyaliteit/ passie/ plezier. We verwachten van jou als student dat je gemotiveerd bent en passie hebt voor het vak. Wij zijn opzoek naar iemand die blij wordt van mooie gerechten en graag met goede producten werkt. Daarnaast staat service bij ons hoog in het vaandel, vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat al onze gerechten kwalitatief goed en snel naar tafel gaan samen met een gezellig en loyaal team. En heb jij daarnaast ook nog plezier in wat je doet? Dan pas je goed binnen ons bedrijf
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een toffe werkervaring in een fijne en prettige werksfeer. Je werkt in een gezellig en gemotiveerd team in een informele setting waarin jij jezelf mag zijn. Bij ons zijn er duidelijke afspraken, je weet wat jou taken zijn, we werken op een professionele manier met elkaar samen. Bij ons kun je doorgroeien en jezelf ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als professioneel. Wanneer er van beide kanten een klik is, is zeker kans op een vaste (fulltime) aanstelling. Onze keuken is nieuw en modern en van alle gemakken voorzien. We werken met verschillende keukenschermen ipv losse bonnetjes, koken elektrisch, we beschikken over 16 pitten en werken met 3 grote rational steamers en 3 pitco frituurpannen. Daarnaast beschikken we over 2 koelcellen en een vriescel. Een flinke keuken dus. Al onze apparatuur wordt regelmatig nagekeken en bij gebreken gerepareerd of vervangen. De werkbanken zijn nieuw en op 2 verschillende hoogtes, zo is het voor iedereen fijn werken.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring