Rodeo Eindhoven B.V.
- Naam Rodeo Eindhoven B.V.
- Leerbedrijf ID 100423471
- KvK naam Rodeo Eindhoven B.V.
- KvK nummer 17176997
- KvK vestigingsnummer 000019334141
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31402373737
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving Restaurant Rodeo is een Latijns-Amerikaans grillrestaurant in het centrum van Eindhoven, met 141 zitplaatsen binnen en 60 zitplaatsen op het terras. Rodeo heeft buiten Eindhoven nog vier franchisevestigingen in Tilburg, Breda, ‘s-Hertogenbosch en Arnhem. Deze hanteren allemaal dezelfde menukaart, website, sfeer en beleving. Als Latijns-Amerikaans grillrestaurant ligt onze hoofdfocus en expertise voornamelijk op onze vleesgerechten, zoals ons kwaliteitsvlees uit Argentinië en Uruguay, spareribs en gegrilde kip. Daarnaast bevat onze menukaart ook andere gevarieerde gerechten zoals vis, Mexicaanse fajita’s en tapas. Het restaurant is gelegen aan een voornamelijk voetgangersstraat, op 2 tot 3 minuten loopafstand van het centraal station. De straat zelf is omgeven door andere restaurants, cafés en entertainmentgebouwen zoals bioscoop en concertzalen. Door de weeks krijgen we veel zakengasten en in het weekend gezinnen, stelletjes, vrienden of familiegroepen. We zijn een restaurant die alleen in de avond, 7 dagen per week, open is vanaf 17.00 en op zondag vanaf 16.00 uur. We zijn een jong en dynamisch team zowel in de keuken als in de bediening. Samen zorgen we als team voor dat onze gasten een heerlijk avondje uit hebben en leer je te presteren onder druk.
- Informatie Leren & Werken Het is duidelijk geworden door de jaren heen dat er veel evolutie heeft plaatsgevonden in de HORECA. Bedrijven worden meer competitief, ze komen met nieuwe concepten en technieken om zichzelf te differentiëren tegenover andere bedrijven. Tegelijkertijd worden de gasten in toenemende mate veeleisender, niet alleen met betrekking tot de service die ze krijgen maar ook de kwaliteit van het product waar ze voor betalen. Daarbovenop, het jongere personeel dat vanuit een nieuwe generatie komt die veel meer gefocust is op het bewustzijn van ieder ander en met meer revolutionaire ideeën komt dan voorheen om een competitieve omgeving te creëren. Als een resultaat van datgene wat hierboven beschreven is, is het moeilijk om ervaren werknemers te vinden die kunnen presteren onder druk. Dat is waarom, als toekomstig leerbedrijf, we besloten hebben dat dit een mooie kans is om nieuwe koks in op te leiden. Gezien de toenemende vraag naar getraind personeel in de horeca, kunnen deze trainingen op grotere schaal een belangrijke bijdrage leveren. Dit biedt ons de mogelijkheid om iets terug te geven aan de gemeenschappen in de vijf steden waar Rodeo-restaurants momenteel actief zijn. Als mentor in de horeca wil ik graag een steentje bijdragen door mijn kennis en ervaringen, opgedaan gedurende mijn carrière als chef-kok, te delen met jongere koks die dit pad willen volgen. Mijn doel is hen te inspireren om bekwame professionals te worden en te groeien, zowel in onze keuken als in andere bedrijven waar hun toekomstige carrière hen kan brengen. De belangrijkste reden voor mijn besluit om mentor te worden, is mijn eigen ervaring als student en leerling aan het begin van mijn carrière. De begeleiding van mijn mentor was van onschatbare waarde en heeft me vaak geholpen bij het oplossen van problemen en het aanpakken van uitdagende situaties. Ik geloof dat er als mentor geen grotere voldoening bestaat dan het zie groeien en ontwikkelen van je leerlingen tot concurrerende professionals.
- Informatie Student Wij werken met studenten die binnen en buiten de regio wonen.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Rodeo Eindhoven B.V.
- Naam Rodeo Eindhoven B.V.
- Leerbedrijf ID 100423471
- KvK naam Rodeo Eindhoven B.V.
- KvK nummer 17176997
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 25-7-2016
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 23-8-2024
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
niveau 2 / 19-9-2016
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 19-9-2016
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Rodeo Eindhoven B.V.
- Naam Rodeo Eindhoven B.V.
- Leerbedrijf ID 100423471
- KvK naam Rodeo Eindhoven B.V.
- KvK nummer 17176997
Contactpersonen (1)
-
Anastasios Papadopoulos Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Kok, Zelfstandig werkend kok
Kok, Zelfstandig werkend kok