Zoete Kruimels Ondernemende stage voor creatieve student
Een stage bij Zoete Kruimels is heel veelzijdig. Naast de dagelijkse productie in de keuken, zul je ook leren hoe het proces van custom cakes maken in elkaar steekt en zul je als eindopdracht je eigen custom cake van a tot z verzorgen. Naast bakkerij en winkel hebben we ook een ondersteunende daghoreca functie, waarin je ook veel kan leren. Je krijgt veel vrijheid, maar daarmee ook de verantwoordelijkheid daarmee om te gaan. Voor de ondernemer bakkerij stage zal je ook meehelpen in het runnen van het bedrijf, zoals inkoop en marketing.
Naar wie zijn wij op zoek?
Groot verantwoordelijkheidsgevoel, creatief en meedenkend, oog voor detail.
Wat biedt het bedrijf?
Je werkt met een gezellig en jong team in een informele sfeer. Zoete Kruimels is een jong en groeiend bedrijf en mocht de mogelijkheid zich voordoen en de samenwerking van beide kanten bevalt, is er evt. een mogelijkheid tot een werkplek.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten