Zelfstandig werkend bakker

Bakkerij Roeland B.V.

Je komt te werken in een ambachtelijke bakkerij met enthousiaste collega's. Wij produceren hier kwalitatief en ambachtelijk brood, gebak, stukswerk, koeken enz. Bij ons leer je met de collega's om uiteindelijk zelfstandig te kunnen werken en op den duur de productie alleen te kunnen aansturen. Hierbij word je begeleid door je leermeester. Meestal begin je bij ons om 7:00 in de ochtend en ben je rond een uur of 15:00 klaar. Wij hebben de brood en banket bakkerij gescheiden, je kunt zowel in de brood als in de banketbakkerij je vak leren bij ons. Ook beide afdelingen zijn mogelijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student of werknemer die bij ons aan het werk gaat verwachten wij: dat hij of zij discipline heeft en elke dag op tijd aanwezig is. De Nederlandse taal machtig is zowel in taal als in geschrift. Oog voor detail en in staat om recepten nauwgezet te volgen.

Wat biedt het bedrijf?

Bakker Roeland is een sociaal bedrijf waar elke werknemer/student centraal staat. Wij hebben leuke collega's waar je ook veel van kunt leren. Bij bakker Roeland is heel veel te overleggen, hierbij moet je denken aan werktijden, de dagen waarop je moet werken, vervoer enz.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder