Pelle's Eten&Drinken
?? Op zoek naar een smaakvolle stage? ?? Kom leren bij Pelle’s IJs & Chocolade! Ben jij een gepassioneerde bakker in opleiding met een liefde voor chocolade, koek en gebak? Dan is Pelle’s IJs & Chocolade dé plek waar jij je talenten kunt ontwikkelen! Bij ons leer je niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar ook hoe je met ambacht en creativiteit echte smaaksensaties maakt. Wat kun je bij ons verwachten? ?? Werken met topkwaliteit chocolade en verse ingrediënten ?? Leren van ervaren vakmensen in een ambachtelijk bedrijf ?? Meewerken aan unieke creaties – van bonbons tot taartjes en huisgemaakt ijs ????? Ruimte voor jouw eigen ideeën en creativiteit Bij Pelle’s krijg je de kans om écht zelfstandig te leren werken en mee te draaien in een hecht team met passie voor het vak. ?? Wij zoeken: - Studenten die houden van aanpakken - Creatieve denkers met oog voor detail Kom langs, proef de sfeer en ontdek wat jouw stage bij Pelle's ijs &Chocolade zo bijzonder maakt.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten