Meewerkend horeca ondernemer

Blow beachhouse Leuke & sportieve uitdaging op het mooiste stukje strand van Nederland

Een uitdagende job bij BLOW Beachhouse. Leer om te gaan met seizoenswerk binnen een super gaaf en gezellig team. Je zult meelopen met de bedrijfsleider en kijkt mee met alle afdelingen van een strandtent. Van marketing tot events en inkoop tot sales, we nemen je mee in de hele eravring. Naast het restaurant hebben we een evenementen bureau en een kiteschool, hier zul je ook dingen van meekrijgen en zou je veel van kunnen leren. Check de website voor een goede impressie

Naar wie zijn wij op zoek?

?? Welke vaardigheden en eigenschappen breng jij mee? • Organisatietalent: Je kunt meerdere ballen tegelijk in de lucht houden zonder het overzicht te verliezen. • Creativiteit: Je denkt buiten de gebaande paden en hebt originele ideeën voor het opzetten van unieke evenementen. • Communicatie: Je bent een sterke communicator en weet mensen te enthousiasmeren. • Flexibiliteit: Geen 9-tot-5 mentaliteit. Je begrijpt dat evenementen soms ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. • Probleemoplossend vermogen: Je blijft kalm onder druk en denkt snel in oplossingen. ?? Wie ben jij? Jij bent iemand die: • Altijd vol energie zit en anderen weet aan te steken met jouw enthousiasme. • Graag verantwoordelijkheid neemt en zelfstandig werkt, maar ook geniet van teamwork. • Een passie heeft voor evenementen en de beleving van bezoekers centraal stelt. • Leergierig is en graag nieuwe trends in de evenementenwereld volgt.

Wat biedt het bedrijf?

Doorgroei mogelijkheden naar een vaste aanstelling. 8 maanden werken 12 maanden betaald krijgen. De kans om te reizen en gave nieuwe inspiratie opdoen. Een hecht team met veel sport en energie om je heen. Elke 100 uur die je werkt krijg je een gratis kiteles.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder