Meewerkend horeca ondernemer

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach Leerplek bediening aan zee! Kom werken bij ons nieuwe en iconische hotel gelegen op het noordelijk havenhoofd van Scheveningen

Verwelkom jij onze gasten en serveer jij de lekkerste gerechten met een glimlach? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling bediening om ons team te versterken! Wat ga je bij ons doen? • Serveren van dranken en gerechten; • Opnemen van bestellingen; • Bereiden van dranken achter de bar (18+ jaar); • Productkennis vergroten; • Voorbereidingen treffen voor shift; • Aannemen van tafelreserveringen; • Afrekenen met gasten; • Ervaring opdoen tijdens verschillende banqueting/ events

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je woont in de regio Den Haag • Je bent representatief en hebt een flexibele houding; • Je houdt er van om gasten te verrassen; You’ll be surprised • Je bent communicatief vaardig • Je spreekt Nederlands en/of Engels

Wat biedt het bedrijf?

• Een leerlingen salaris • Reiskostenvergoeding (>10 km woon-werkafstand) • Dynamische werkomgeving • Maandelijks ontvang je je salaris op een vaste betaaldatum • Vanaf €35,- kun je zelf verblijven in een van onze hotels, daarnaast krijgt je 20% korting op F&B • Een bedrijfsuniform • Jaarlijks themafeest met alle collega’s • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder