Circus Theater: Compass Group Nederland BV Theater zoekt artiest voor de horeca
Elke dag is anders bij ons in het Theater. Restaurant, cocktail bar, artiesten restaurant of foyer bar. Elk moment iets anders. Bij ons leer je zelfstandigheid en een grotere organisatie dan alleen een outlet.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een sociaal, positief persoon die binnen een team verder wil leren en eventueel extra taken op wil pakken die zijn/haar interesse hebben
Wat biedt het bedrijf?
Super inspirerende omgeving. Vaste roosters en tijden. Directe en gestructureerde begeleiding maar je moet uiteindelijk wel zelf je opleiding doen. Operationeel hebben we een a la carte restaurant, groepen restaurant, theater bar, cocktail bar en misschien wil jij ons terras wel opzetten? Graag horen we waar jouw interesse zit zodat we samen tot een hele interessante en boeiende stage kunnen komen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf