Meewerkend horeca ondernemer

Eatalia Delicatessen Enthousiaste student gezocht!

Wij beginnen de werkdag met een koffie of thee en houden een kleine en korte briefing over dag. Wij bespreken in de ochtend welke kerntaken die dag geleerd gaan worden en op welke afdeling die dag wordt meegelopen. De taken die een student of werknemer kan krijgen verschillen per dag bijvoorbeeld; * het ontvangen van gasten, een tafel toewijzen en de reserveringen beheren. * het maken van alle koffie en theevarianten en uitserveren van wijnen en dranken * de voorbereidingen van de keuken. * het maken van alle gerechten die op de menukaart staan. * voorraad beheer en waar nodig bestellen en aanvullen. * eventueel personeelsadministratie * het veilig en schoon werken volgens de haccp norm en de daarbij behoordende documenten invoeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een sociale, gezellige en leergierige student die er veel zin in heeft om wat te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij hebben een leuk team, je mag elke dag een heerlijke lunch (zelf bereiden ) en kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder