Zelfstandig werkend kok

By Ami Den Haag B.V. Leer in het meest exclusieve restaurant van Den Haag!

Voor ons nieuwe restaurant BY AMI Den Haag zijn wij zijn op zoek naar iemand die oog voor detail heeft, enthousiast is en als doel heeft om onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Hectiek en werkdruk zijn jou niet vreemd. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder! BY AMI is een urban bistro waar je komt eten voor de complete beleving. Van het moment van binnenkomst tot het moment van vertrek wordt je overweldigd door een droomwereld waar de fantasie rijkt tot en met de laatste hap. Wat ga je doen: • Je leert bij te ragen aan aan de de mise-en-place • Je leert de bereiding én tijdige uitgifte van de koude en warme gerechten (à la carte) te verzorgen • Je leert bij te dragen aan de zorg voor een goede kwaliteit en uiterlijk smaak van onze gerechten • Je denkt mee en je draagt creatieve ideeën aan voor nieuwe gerechten en probeert altijd de operatie te optimaliseren

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder