Zelfstandig werkend kok

Café Bistro Jules De perfecte leerplaats voor een leergierige en creatieve leerling in een Frans klassieke keuken

Wil je werken in een jong en dynamisch team? Bij cafe bistro jules geven wij jou deze gelegenheid. Jules heeft een Bistro keuken in hippe wijk van den haag, omgeving koningsplein en Prins hendrikstraat. Lunch en diner/informeel/zakelijk/private dining koken met verse producten en passie voor het vak staan bij ons hoog in het vaandel. Alles wordt huisgemaakt en we geven hierin alle ruimte om te leren en experimenteren. bel of mail ons voor een kennismaking. tot jules

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet een teamplayer zijn. Goede omgang met HACCP. Er is veel ruimte voor creativiteit, bijvoorbeeld in de dagelijks wisselende verrassingsmenu's. Leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Café Bistro Jules heeft een jong team, zowel in de keuken als in de bediening. We bieden goede begeleiding, er zijn 2 leermeesters aanwezig waardoor je altijd met 1 van aan het werk bent en alle vragen kunt stellen die je wilt. Het verrassingsmenu wordt met het hele team samengesteld. Je kan hierin ook meedenken zodat je iedere week aan nieuwe technieken en smaken kunt werken. Bij een wederzijdse klik, is er natuurlijk altijd ruimte om te praten over een vaste aanstelling na de stage periode.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder