Manager / ondernemer horeca

De Pier BV Horeca Ondernemer Manager stagiair gezocht voor op de Pier

Wil jij stage lopen op een van de meest adembenemende locaties in Nederland? Dan is de Pier dé plek voor jou! Als student in de opleiding voor horeca ondernemer/manager krijg je de kans om te werken in een van onze 5 unieke eetgelegenheden, die een breed scala aan ervaringen bieden en waar je diverse aspecten van het vak kunt leren. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij Zilt, onze evenementenlocatie, of bij Veni Vidi Pizza, een pizzeria met 70 zitplaatsen. Ook behoort werken in Bar de Pier, met 100 zitplaatsen, tot de mogelijkheden. Tijdens je stage zul je eerst operationeel worden ingewerkt binnen deze verschillende outlets. Daarna krijg je de kans om zelfstandig te werken en je te ontwikkelen tot een echte ondernemer-manager. We moedigen initiatief aan en verwachten dat je kritisch naar processen kijkt en waar nodig verbeteringen voorstelt. Kortom, bij ons krijg je de kans om te groeien en je talenten te ontplooien in een dynamische en inspirerende omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent sociaal vaardig en hebt affiniteit met leiding geven. Je beschikt over mensen kennis en hebt ondernemersbloed

Wat biedt het bedrijf?

Na je stage is het mogelijk door te groeien binnen onze organisatie

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder