Meewerkend horeca ondernemer

De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt Duty Manager/Management Assistent Trainee voor 2 restaurants! Unieke kans om te zien hoe een bedrijf gerund wordt!

Als Duty Manager/Management Assistent Trainee ben je een spin in het web voor twee restaurants en daarbij de rechterhand van de Operationeel Directeur. Als Duty Management Trainee ga je proactief te werk en probeer je verschillende zaken zo goed mogelijk af te handelen. Je krijgt onder andere te maken met klachtafhandeling, oplossen van verschillende problemen en kwaliteitscontrole op beide locaties. Daarnaast ben je een échte ambassadeur van de restaurants en ondersteun je verschillende afdelingen tijdens drukke momenten. Kortom een uitdagende stage! Het is een enorm veelzijdige stage waarbij je in o.a. projectvorm verschillende aspecten van het dagelijkse management ervaart. Je krijgt een goed beeld bij wat er allemaal komt kijken bij het runnen van twee restaurants. Je zit daarbij op de eerste rij, neemt deel en ondersteunt waar je kan. Ben jij van plan om ooit iets voor jezelf te beginnen dan is dit een unieke kans om daar een voorproefje van te krijgen!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder