Marketing & Communication Specialist

Dierenambulance & hospitaal Den Haag Gezocht: mondige stagiair marketing en communicatie met hart voor dieren

Ben jij nieuwsgierig, enthousiast, durf je overal binnen te stappen en mee te kijken om vervolgens de mooiste teksten te schrijven? Dan ben je bij ons van harte welkom! We zoeken iemand die verhalen kan vertellen, op papier en in beeld. Voor onze website, Facebook en Instagram, maar ook in ons magazine, in persberichten en campagnes. Je rijdt mee op de dierenambulance, kijkt mee met de dierverzorgers in ons hospitaal en luistert mee met onze centralisten op de meldkamer. Die ervaringen en belevenissen deel je vervolgens met onze donateurs, de pers, onze volgers en ga zo maar door. Dit is alles behalve een doorsnee stage! - meedenken over onze communicatiestrategie; - creƫren van content voor sociale media, onze website en ons magazine; - ontwerpen van flyers, advertenties en ander promotiemateriaal; - schrijven van allerlei soorten teksten; - meewerken aan crowdfunding-acties; - bijhouden van onze beeldbank.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent niet bang om vragen te stellen, informatie die je nodig hebt te achterhalen en eigenlijk gewoon overal je neus in te steken. Je draait je hand niet om voor het ontwerpen van flyers of advertenties in een programma als Canva. Uiteraard ben je communicatief sterk en creatief. Je kunt goed zelfstandig werken, laat je niet snel afpoeieren en natuurlijk ben je een echte dierenvriend. - je loopt stage in het derde leerjaar van de opleiding Marketing & Communication Specialist of Redactiemedewerker, niveau 4; - je beheerst de Nederlandse taal, in woord en geschrift; - je vindt het leuk om teksten te schrijven en bent er goed in; - je werkt goed zelfstandig; - je wordt blij van communicatiewerk en jouw energie werkt aanstekelijk. LET OP: Alleen 3e jaars studenten van de opleiding marketing en communicatie mbo 4 kunnen bij ons stage lopen.

Wat biedt het bedrijf?

- de mogelijkheid om je steentje bij te dragen aan dierenwelzijn; - ruimte voor eigen initiatief en veel vrijheid in werkzaamheden; - werken in een team van enthousiaste dierenvrienden; - opdoen van werkervaring in een maatschappelijke organisatie; - uiteraard goede begeleiding zodat jouw stage een topstage wordt!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder