Eetcafé Cloos Cloos een bedrijf met vele mogelijkheden
de eerste week ga je onder begeleiding alle parties van de keuken langs. hier leer je het opstarten en het maken van ee mise en place. vervolgens ga je mee in de bereiding en opmaak van de gerechten.
Naar wie zijn wij op zoek?
ben je enthousiast en gemotiveerd, dan ben jij degene die we alles kunnen leren en je jezelf snel kunt ontplooien tot een zelfstandig werkende kok of kokkin
Wat biedt het bedrijf?
Cloos is onderdeel van een holding waar ook Millers, De Tijd, Seafoodbar plein19 en de Haagsche bierkluis onder vallen. Dus als jij jezelf verder wilt ontwikkelen zijn er meerdere door groei mogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder