Leidinggevende bediening

Garuda Gastrobar by Ron Blaauw Werken en Leren bij Garuda - Den Haag

Garuda is jong, hip en trendy. Een Indonesisch restaurant in fusion style. Met verfijnde gerechten volgens het concept van Ron Blaauw, maar dan op de Garuda-manier. Authentieke smaken, op creatieve en moderne wijze gepresenteerd. Van streetfood tot rijsttafels. Geserveerd in een unieke setting, die op wat details en de locatie na niet meer aan het oude Garoeda doet denken. Wil je werken in het gaafste restaurant van Den Haag en ben je gek op Indische, Indonesische smaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige en uiteraard enorm gastvrije studenten

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden goede begeleiding in de praktijk, door elke dag een leermeester aanwezig te hebben. Je krijgt voldoende ruimte en tijd voor het leren en oefenen van taken. Uitdagend en flexibel werk in een informele werkomgeving. Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Eens per jaar een heel gaaf personeelsfeest! Dikke fooien ;)

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder