Leidinggevende bediening

Luden Den Haag Een toffe en uitdagende stageplek voor de volgende stap in je horeca carrière.

Je start de werkdag met collega's en een goede bak koffie met jouw collega's. Je zal meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden binnen de functie. je wordt bij Luden behandeld als een volwaardig medewerker en geven je de verantwoordelijkheid en groei die je verdient. Dit is uiteraard terug te zien in een passend salaris. Je gaat het terras op of staat achter de bar. We leren je alles over het werken binnen de horeca, de omgang met gasten en productkennis zodat jij aan tafel alles kan vertellen over onze gerechten en wijnen.

Naar wie zijn wij op zoek?

~ communicatief sterk ~ Goedlachs en enthousiast ~ flexibel in werktijden ~ service gericht ~ team player

Wat biedt het bedrijf?

Restaurant Luden is een groot bedrijf in het centrum van Den Haag. Door de ruime openingstijden bieden we flexibele werktijden. We hebben een team van zo'n 80 medewerkers en bieden leuke extra's zoals wijntrainingen en bedrijfsuitjes.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder