Meewerkend horeca ondernemer

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach Facility/Housekeeping stage aan zee! Kom stage lopen bij ons nieuwe en iconische hotel gelegen in Scheveningen

Ben je opzoek naar een stage waarbij jouw oog voor detail goed van pas komt? Dan is de Facility/Housekeeping stage wat voor jou! Je komt te werken in een heerlijk dynamische omgeving waarin je je vakkennis verder kan ontwikkelen en veel kan leren. Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren onder andere: • Plannen en controleren van de housekeeping werkzaamheden; • Opzetten en uitwerken van een VIP plan (denk aan turn down service, cadeautjes); • Operationeel meewerken indien noodzakelijk met spitsmomenten; • Inventariseren van de hotelkamers en benodigdheden en het aanvullen daarvan; • Gebreken op de kamers vaststellen en terugkoppelen aan de technische dienst; • Opstellen van dagelijkse schoonmaaklijsten; • Kamerchecks; • Optimaliseren en streven van een hogere standaard; betreffende hygiëne van zowel kamers als publieke ruimtes; • Fungeren als aanspreekpunt op het gebied van schoonmaak en facilitaire dienstverlenging naar gasten en collega’s toe;

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je woont in de regio Den Haag • MBO/HBO student(e) in de richting van Hotelmanagement of Facility Management; • Iemand die oog voor detail heeft, kwaliteitsbewust is en oplossingsgericht; • Je staat stevig in je schoenen; • Je bent op wisselende tijden beschikbaar, ook in de weekenden. Jouw roosterwensen kun je aangeven in onze online roostertool/app; • Je bent communicatief vaardig; • Je spreekt Nederlands en Engels.

Wat biedt het bedrijf?

• Een stagevergoeding van €500,- bruto op basis van een 38-urige werkweek; • Reiskostenvergoeding (>10 km woon-werkafstand, indien geen studenten OV chipkaart); • Dynamische werkomgeving; • Maandelijks ontvang je je salaris op een vaste betaaldatum; • Vanaf €35,- kun je zelf verblijven in een van onze hotels, daarnaast krijgt je 20% korting op F&B; • Een bedrijfsuniform; • Jaarlijks themafeest met alle collega’s; • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder