Leidinggevende bediening

Laaktheater Leidinggevende bediening in intiem Theater

Wij bieden zalen, catering en techniek aan voor culturele en zakelijke activiteiten. Onze zalen worden gebruikt voor o.a. kindervoorstellingen, theater, dans, concerten, politiek debat en bijeenkomsten. Event gebonden taken o.a. aansturen van opbouw/afbouw zalen, aansturen van horeca-vrijwilligers tijdens events, maken van draaiboeken, werken met ons planningssysteem Yesplan. Administratieve taken (stroomlijnen voorraadbeheer, doen van bestellingen, opvragen offertes, contact onderhouden met leveranciers, correct afhandelen van de horeca kassa’s, bonnen verwerken), doen van horeca voorstellen, drank assortiment verbeteren. Klantgerichte taken (uitdragen van gastvrijheid, bezoekers helpen, verbeteren gastvrijheid concept). Diverse facilitaire taken (veiligheid, inrichting en opslag).

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent positief en servicegericht. Je wil je stage doelen behalen. Je bent netjes en verzorgd. Je wilt je leidinggevende kwaliteiten ontwikkelen. Je komt op tijd en je houdt je aan de afspraken. Je staat open voor het ontvangen van feedback

Wat biedt het bedrijf?

Een stageplek voor 8-32 uur in een dynamische werkomgeving. Een leuke werksfeer. Afwisselende taken en werkzaamheden. Voldoende tijd om aan je stage opdrachten te werken. Ruimte om jezelf te ontwikkelen, jezelf te zijn en heel veel te leren. Werktijden in geschieden in overleg: veelal 09.00 - 17.30 uur of 11.00-19.30 uur.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder