Movenpick Hotel The Hague F&B Stage
Zou je graag onze Mövenpick producten willen verkopen? Kun je de beste wijnen aanbevelen aan onze gasten? Wil je graag een F&B expert worden? Dan kan dit de stage zijn voor jou! • Bedienen van gasten • Opnemen van bestellingen • Klaarmaken en serveren van (drank) bestellingen • Opmaken van rekening en afrekenen met gasten • Afruimen en opdekken van tafels • Voorbereidende werkzaamheden
Naar wie zijn wij op zoek?
• MBO opleiding gastheer/Gastvrouw Niveau 2, 3 of 4 • Enthousiast, gastvriendelijk en flexibel • Zelfstandig en proactief • Teamplayer • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal is vereist
Wat biedt het bedrijf?
Natuurlijk willen wij als Mövenpick dat jouw beleving bij ons optimaal is. Daarom bieden wij jou: • een salaris van €750 per maand (inclusief studievergoeding en reiskostenvergoeding); • 38-urige werkweek; • een nachttoeslag van 20% en zondagtoeslag van 5%; • nationale en internationale doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een functie receptionist of shiftleader. En opleidingsmogelijkheden nationaal en internationaal; • een uniform, wasservice en maaltijden; • kortingen op kamers en eten en drinken binnen Mövenpick Hotels & Resorts, Accor & HR-Group; • aanbrengbonus voor een nieuwe collega; • 50% F&B korting bij verschillende hotels in Amsterdam; • diverse personeelsuitjes.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf