Mediavormgever

MSIGHT Webdesign Stage Den Haag - laat je creativiteit los in een gezellig, jong en dynamische stageomgeving!

Functieomschrijving: Als webdesign stagiair(e) speel je een belangrijke rol bij het ontwerpen en ontwikkelen van boeiende en gebruiksvriendelijke websites. Je werkt nauw samen met ons team van professionals en ondersteunt bij verschillende projecten. Je taken omvatten onder andere: - Het creëren van visueel aantrekkelijke webdesigns met behulp van HTML, CSS en andere relevante tools. - Het vertalen van de behoeften en wensen van onze klanten naar intuïtieve en functionele ontwerpen. - Het optimaliseren van de gebruikerservaring door middel van doordachte navigatie en interactieontwerpen. - Het testen en verbeteren van bestaande websites om te zorgen voor een optimale prestatie en compatibiliteit op verschillende apparaten en browsers. - Het bijhouden van de nieuwste ontwerptrends en technologieën om onze websites up-to-date en innovatief te houden. - Het samenwerken met ons team om te zorgen voor consistente merkidentiteit en een uniforme visuele uitstraling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Profiel van de kandidaat: - Je volgt een relevante opleiding op het gebied van webdesign, interactief design of een vergelijkbare studie. - Je hebt (start)kennis van HTML, CSS en andere relevante programmeertalen en tools zoals WordPress. - Je hebt oog voor detail. - Je hebt een creatieve en innovatieve mindset en kunt goed omgaan met deadlines. - Je bent een teamspeler en kunt effectief communiceren met verschillende belanghebbenden. - Je hebt een portfolio van eerdere webdesignprojecten, stages of persoonlijke initiatieven (optioneel, maar wel een pluspunt).

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: - Een uitdagende stageplek waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en ervaring kunt opdoen in een professionele omgeving. - De mogelijkheid om samen te werken met ervaren webdesigners en andere professionals binnen ons bedrijf. - Een stagevergoeding die past bij je niveau en inzet. - Flexibele werktijden en een prettige werksfeer. - Jong team met heel veel gezelligheid. - Snoep, snacks en fris van de zaak. - Mogelijkheid tot (bij)baan na je stage.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder