Oceans Beach House Ontwikkel je horeca skills op een toplocatie: Stage bij OCEANS
Wij van OCEANS Beach House zijn altijd op zoek naar jonge, gezellige, gemotiveerde en leergierige studenten. Je hebt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en is ruimte voor het maken van fouten. Samen leiden we jou op tot een volwaardige all rounder. Van bedjes uitzetten en bedienen tot het runnen van je eigen zaak! Alles komt aan bod. Wil jij werken op het strand met uitzicht op zee omringd met gezellige mensen, neem dan contact met ons op!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiaire die zich graag wil ontwikkelen in de horeca en wil bijdragen aan de beleving van onze gasten bij OCEANS Beach House. Jij hebt interesse in het bieden van een luxe en gastgerichte service, en wilt werken op een unieke strandlocatie. Bij OCEANS Beach House krijg je de kans om ervaring op te doen in een stijlvolle en professionele omgeving, waar kwaliteit en service altijd voorop staan. Vaardigheden: Gastgerichtheid: Je hebt een vriendelijke en klantgerichte houding Teamspeler: Je werkt goed samen met collega’s, zodat de service soepel en efficiënt verloopt. Als jij een passie hebt voor horeca, van luxe en kwaliteit houdt, en wilt leren werken op een prachtige strandlocatie, dan ben jij de stagiaire die we zoeken!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden: - Leuke stageplek in een gezellig team bij de gaafste beachclub van Scheveningen! - Opleidingen op het gebied van koffie, wijnen, cocktails, etc. - Doorgroei mogelijkheden naar leiding gevende functies - Leuke personeel events (borrels, feestjes, etc.) - Diverse secundaire extra's die horen bij het werken bij ons
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan