Philippe Galerne Patisserie Ambachtelijk bereiden, innovatieve technieken
In een hecht en ervaren team gaat de student of werknemer ambachtelijk Franse patisserie bereiden. Denk hieraan aan creme patissiere, beslagen, soezenbeslag, macarons, korstdeeg, decoratie, bavaroises en nog veel meer. Werkzaamheden zijn afwisselend, uitdagend en innovatief. Hierin zal je goed begeleid worden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Oog voor detail, goede kwaliteit producten willen maken, enthousiasme en veel willen en kunnen leren.
Wat biedt het bedrijf?
Kans op een vaste aanstelling, hecht team en veel verschillende werkzaamheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder