Zelfstandig werkend bakker

Q-culinair B.V. Enthousiaste keukentoppers gezocht voor onze productiekeuken (warm en patisserie)

zowel binnen de warme keuken als bij onze patisserie kant zijn wij op zoek naar nieuwe toppers die het vak willen leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiasme creativiteit

Wat biedt het bedrijf?

wij bieden een jong en dynamisch bedrijf dat groeit. enerzijds maken en ontwikkelen wij convenience producten voor Horeca zaken en anderzijds hebben we een eigen patisserielijn ontwikkeld verkrijgbaar bij de betere groothandels, maar ook voor de haagse horeca!

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder