Zelfstandig werkend bakker

Banketbakkerij Stoffer Werken bij de beste banketbakkerij van Delft

Tijdens jouw BOL stage leer je de fijne kneepjes van het banketbakkersvak. Wij zijn een ambachtelijk patisserie met hoogstaande (h)eerlijke producten. Wij werken alleen met de beste grondstoffen en bieden jou de kans om jouw kennis te verrijken tijdens deze stage periode. We vertrouwen erop dat je de basis kennis van het banketbakkersvak beheerst en vertrouwen erop dat je jezelf bij ons durft te ontwikkelen. Er is ruimte voor vragen, leermomenten, maar vooral voor het maken van hoogwaardige producten onder professionele begeleiding van onze banketbakkers, tevens praktijkopleider. Binnen ons bedrijf is het hebben van de basiskennis een pré, zodat jouw ontwikkeling eerlijk tot zijn recht kan komen met het maken van specifieke producten; een stage in jouw 2e of 3e leerjaar is daarom het meest geschikt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Creatief, oog voor detail, zelfstandig, innovatief, leergierig, nieuwsgierig, extravert, ambitieus, flexibel

Wat biedt het bedrijf?

Kennis en ervaring opdoen in een hoogstaand bedrijf. Hecht team waar samenwerken belangrijk is.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder