Zelfstandig werkend bakker

Let's bake a story Enthousiasme, ambacht, passie & veel leren @ Let's bake a story Delft

De student draait mee in onze dagelijkse productie. Onze productie bestaat met name uit: boterdegen, cakes, brownies/ blondies & verschillende soorten koeken. Ook spelen wij vooral in op de seizoenen en zal de student ook seizoensgebonden producten maken. Doordat wij een klein bedrijf zijn, zal de student tijdens de stage veel mee krijgen van wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een bakkerij. Naast de productie, is natuurlijk ook de hygiƫne van de bakkerij zeer belangrijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van de studenten een positieve en energieke houding. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de student een teamplayer is en anderen helpt waar nodig, een echte aanpakker die het leuk vindt om hard te werken, passie voor het vak heeft, creatief is en een oog voor detail heeft.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een hecht team en vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn plek voelt. Wij bieden een unieke inkijk in een startend bedrijf en we denken graag mee met de vervolg stappen van de student.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder