Restaurant 6&24 Koken op top niveau
Restaurant 6&24 is opgericht in januari 2018. Na 4 jaar mogen we toch wel zeggen dat we tot de top van Den Haag behoren. De keuken van restaurant 6&24 maakt alles zelf. Jij bent onderdeel van dit team. We zullen je alles leren en er zijn veel mogelijkheden. Jou taken zullen divers zijn van m&p maken tot helpen in het servies. Met de juiste instelling zullen we je alles leren wat wij ook weten. Je werkzaamheden zijn: * m&p maken * we maken alles zelf van crèmes tot saus tot vis fileren * gerechten opmaken * hapjes maken en bedenken * schoonmaken Tot snel!!
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij: * leergierig * enthousiast * ambitieus * team player dan pas jij in ons team
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een bedrijf waar je veel kan leren en waar je als team werkt naar mogleijkheden. In de keuken wordt alles zelf gemaakt en is dus veel mogelijk Daarnaast houden we van gezelligheid en wordt dus regelmatig een borrel gedronken en is er ook 1 keer per jaar een team uitje. Uiteraard zijn er doorgroei mogelijkheden
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers