Leidinggevende bediening

Restaurant Zebedeus Gezellig leerbedrijf met veel zelfstandigheid en verantwoording voor enthousiaste leerling

Volg jij de opleiding zelfstandig werkend kok of de opleiding zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw niveau 3 of 4 en zit jij komend schooljaar in het 3de of 4de jaar? Bij Restaurant Zebedeus hebben we een werk- en leerplek vrij. Wat bieden wij: - een werkplek waar je elke dag met plezier naar toe gaat. - een veilige en gezellige werkomgeving. - een plek in ons team van enthousiaste, ambitieuze en hard werkende collega's. - een plek waar je fouten mag maken en van je fouten kan leren. - coaching, begeleiding en motivatie bij het behalen van je doelen. - een plek waar je jezelf kan ontwikkelen op het gebied van kennis, vaardigheden en competenties. - lekker personeelseten. Spreekt deze werkomgeving je aan? Heb je zin om volgend schooljaar veel te leren? Wacht dan niet langer met solliciteren. Stuur je motivatiebrief en cv naar info@zebedeus.nl t.a.v. Peter Bik Voor meer informatie over restaurant Zebedeus kijk op www.zebedeus.nl of op onze Facebook

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij zoeken zijn serieuze leerlingen met passie voor het vak, minimaal 1 jaar ervaring bij soortgelijk bedrijf

Wat biedt het bedrijf?

Leuk team, delen in de fooi en altijd lekker eten.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder