Sodexo - Vereniging VNO-NCW BBL koksopleiding bij Sodexo
Jij bent onderdeel van het cateringteam. Jouw werkzaamheden bestaan uit het bereiden van heerlijk en gezond eten. Dit gaat van voorbereiden, zoals ingrediënten wassen en snijden, klaarmaken van deelmaaltijden, tot snacks en complete gerechten verzorgen. Aan de hand van jouw opleiding en ervaring bepalen wij samen welke werkzaamheden passend zijn. Het verbeteren van de Quality of Life van onze gasten en medewerkers is namelijk onze missie. Denk aan goede koffie, samen lunchen, persoonlijk contact en facilitaire service vanuit één team, zodat de gasten in een pand nauwelijks merken dat er meerdere leveranciers werken. Deze momenten in ons dagelijks leven hebben een impact op onze gezondheid, leefomgeving en planeet. Binnen VNO - NCW vullen we die missie in met: Duurzaamheid: wij verbeteren voortdurend onze positieve impact op mens en milieu. Intense klantgerichtheid: dankzij ons ervaart de gast Edge West als een warm bad. Samenwerking: zowel met facilitaire partners en collega’s
Naar wie zijn wij op zoek?
Je volgt de MBO opleiding Kok (BBL). Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling en wilt het beste uit jezelf halen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent nieuwsgierig, gastvrij, accuraat en je neemt verantwoordelijkheid. Je beschikt over goede pro-actieve communicatieve vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Wat biedt het bedrijf?
Een leuke, interessante leer werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je krijgt veel begeleiding én verantwoordelijkheid zodat je je optimaal kunt ontwikkelen in een dynamische omgeving. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Het weekend ben je vrij! En je hebt zeker kans op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan